Penjualan Benda Bertuah Lagi Mistik

 

PENJUALAN BENDA BERTUAH LAGI MISTIK   

 

1) IBU DUIT ( DUIT PENGUNDANG REZEKI ) DUIT SUKARNO AURAILAHI

 

 

Amat ampuh untuk mendatangkan duit dengan cepat dan tidak terduga-duga, menarik rezeki dari lapan penjuru angin, usaha maju. Apabila dibawa berdagang usaha akan banyak untung dan membawa keberkatan, menarik pembeli. Tak pernah putus duit walau sekecil apapun usaha anda. Membuang  sial dari tubuh hingga rezeki datang tak henti-henti.Anehnya duit ini boleh lipat sendiri bila diletakkan di tapak tangan.Duit ini juga terdapat tulisan Allah di beberapa penjuru serta tertulis juga kalimah kun fa ya kun.Hanya wang sukarno yang asli sahaja akan tertulis kalimah-kalimah tersebut secara tersembunyi.Hanya orang yang pakar serta arif berkenaan wang ini akan dapat mengesan kalimah-kalimah tersebut.

 

Fidyah 1 keping :        RM350      S$350      B$350

( Kos kiriman percuma)                                                               

 

2) PELARIS 7 ALAM BENTENG KURSANI AURAILAHI(AZIMAT DARI KESULTANAN KEWALIAN DEMAK-SUNAN KALIJAGA)

 

 

Jika toko, kedai, warung, supermarket atau tempat lain sepi, tiada pengunjung, gunakan daya ghaib azimat ini. Dengan kekuatan ghaib, tempat usaha anda akan diubah penampilannya sehingga memancarkan aura keberhasilan yang mampu menyedut ribuan pembeli dari tempat yang berjuta-juta batu jauhnya sehinggakan tempat perniagaan anda maju pesat. Azimat ini juga akan melindungi  tempat perusahaan, rumah, pejabat dan sebagainya dari serangan ilmu hitam, dengki khianat manusia dan segala macam malapetaka maupun mara bahaya.

 

Fidyah :       RM250       S$250     B$250

( kos kiriman  percuma)                                                         

 

3) AKAR BAHAR AURAILAHI(DARI KERAJAAN DEMAK-TANAH WALI SUNAN KALIJAGA)

 

 

Dapat dijadikan gelang tangan. Amat ampuh untuk dijadikan pendinding dari segala serangan ilmu hitam. Si pemakainya akan digeruni musuh dan dihormati oleh semua orang.

            

Fidyah untuk 1 bentuk :   RM250    S$250    B$250

( kos kiriman  kiriman)                                                                

 

4) BULU PERINDU AURAILAHI  SEPASANG

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan pengasih diri. Boleh dibawa untuk dijadikan pengasih diri. Boleh dibawa ke mana sahaja. Diri anda akan disayangi dan disukai oleh semua orang. Boleh juga dimasukkan ke dalam apa sahaja minyak untuk dijadikan minyak pengasih kemudian dipakai. Anehnya bulu perindu ini akan bergerak sendiri bila terkena air ataupun bila dimasukkan ke dalam air.

 

Fidyah untuk sepasang :   RM1000     S$1000    B$1000

( kos kiriman  percuma)                                                             

 

5) BESI LADAM KUDA AURAILAHI

 

 

Paling sesuai diletakkan di pintu masuk rumah atau di premis perniagaan. Dapat dijadikan pendinding dari segala macam serangan ilmu hitam. Ditakuti oleh syaitan. Dapat menghindarkan diri dari gangguan makhluk-makhluk halus.

 

Fidyah untuk 1 bentuk :    RM350    S$350     B$350    

 kos kiriman percuma)                                                                         

           

6) BESI KUNING DALAM KEPOMPONG AURAILAHI(WARISAN DEMAK-KEWALIAN SUNAN KALIJAGA)

 

 

Pemiliknya akan  kebal dari sebarang senjata , anti minyak panas, anti asid dan sebagainya. Kebal dari segala serangan ilmu hitam, punya daya karisma yang tinggi.Digeruni dan dihormati orang, pedinding diri yang paling ampuh.

 

Fidyah untuk 1 batang :  RM1500    S$1500    B$1500

(kos kiriman percuma)                                                              

 

7)BESI KUNING DALAM KALUNG BERKAROMAH AURAILAHI(WARISAN KEWALIAN DEMAK-SUNAN KALIJAGA)

 

 

Kebal senjata tajam, senjata api, anti asid, anti api, anti minyak panas dan sebagainya. Pemakainya akan memiliki daya karomah serta karisma yang amat agung. Dihormati orang. Digeruni lawan. Pendinding dari segala serangan ilmu hitam.

 

Fidyah untuk 1 kalung :   RM 1500     S$ 1500     B$ 1500

( kos kiriman  percuma)                                                           

 

8) SEPASANG  SARANG BURUNG TEMPUA AURAILAHI

 

 

Sangat ampuh untuk dijadikan azimat pelarisan dan diletakkan di premis perniagaan anda. Dapat menarik rezeki dari 7 petala langit 7 petala bumi. Hanya perlu digantung di dalam atau di hadapan premis perniagaan anda.Perniagaan anda akan maju jaya.

 

Fidyah untuk sepasang :    RM 350     S$ 350     B$ 350

( kos kiriman  percuma)                                                                 

                                                                             

9) CERMIN SAKTI SERI WAJAH AURAILAHI

 

 

Rahsia kecantikan Puteri Jawa. Hanya dengan melihat cermin ini sahaja sudah cukup untuk mengaktifkan aura seri wajah anda. Wajah anda akan bercahaya dan berseri-seri bak bulan purnama. Setiap mata yang memandang akan terpesona apabila melihat anda. Cermin sakti ini akan menjadikan wajah anda amat cantik berseri-seri, bercahaya, berkarisma, dan mempunyai daya penarik agung. Sesuai untuk semua baik lelaki atau wanita.Cermin ini telah diritual selama 44 hari.

 

Fidyah 1 cermin :   RM 550     B$ 550    S$ 550   

(kos kiriman percuma)                                                                          

 

10) IKAN TEMPEL AURAILAHI

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan pelaris diri dan pelaris perniagaan. Anda hanya perlu simpan sahaja ikan tempel ini ditempat simpanan wang atau di premis perniagaan anda. Pasti wang anda dan rezeki anda akan melimpah ruah. Hidup anda akan senang dan jadi kaya raya dengan berkat menyimpan ikan tempel ini.

 

Fidyah 1 ekor :   RM 350    S$ 350    B$ 350

( kos kiriman  percuma)

 

11) IKAN PUYU PENDINDING AURAILAHI

 

 

Ikan puyu ini telah diprogramkan dengan aura perlindungan dan pendinding dapat menepis segala macam serangan ilmu hitam terutamanya ilmu pukau. Amat ampuh untuk dipelihara oleh anda yang terlibat dalam bisnes atau dibela sahaja di rumah. Ikan penyu ini adalah anti tuju-tuju, santau, pukau, dan segala macam serangan ilmu hitam yang wujud di dunia ini.

 

Fidyah 1 ekor ( hidup ) :  RM 100    S$ 100  B$ 100   ( Hadir diri sahaja )

 

12) RAHSIA SEPASANG DUIT SYILING 1 SEN AURAILAHI

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan azimat ibu air untuk memasak air panas untuk tujuan perniagaan restoran atau kedai minuman. Syiling ini telah diprogramkan untuk menarik pelanggan agar sentiasa datang ke premis perniagaan anda. Caranya mudah sahaja. Anda hanya perlu masukkan kedua-dua syiling ini ke dalam bekas utama periuk atau cerek memasak air. Khasiatnya ialah pelanggan anda akan teringat-ingat akan air minuman hidangan restoran anda dan akan sentiasa ke premis perniagaan anda.

 

Fidyah sepasang :     RM 250    S$ 250   B$ 250 

( kos kiriman  percuma)                                                               

 

13) KERIS  SINGA BARONG AURAILAHI

 

 

Berwibawa dihormati bagai raja. Orang  akan menghormati anda. Punya daya karisma yang tinggi. Boleh digunakan dalam perubatan alternatif atau tradisional.

 

Fidyah 1 bilah :    RM 250      S$ 250      B$ 250

( Jarak jauh tambah : RM50    S$50       B$50 kos kiriman )

 

14) KERIS BERDIRI MATARAM AURAILAHI

 

 

Keanehan  kerana keris ini boleh berdiri. Pemilik keris ini akan dihormati  dan punya karisma yang tinggi. Dapat digunakan dalam perubatan tradisional. Anti sihir. Pendinding diri yang amat ampuh.

 

Fidyah 1 bilah :   RM 2500      S$ 2500     B$ 2500

( Jarak jauh tambah : RM100   S$100   B$100 kos kiriman )

 

15) KERIS BERDIRI KERAJAAN  MELAKA AURAILAHI 

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan  pendinding diri dan premis perniagaan maupun tempat kediaman.Boleh didirikan. Dapat digunakan untuk tujuan perubatan alternatif. Anti sihir dan sebagainya.

 

Fidyah 1 bilah :   RM 5000      S$ 5000      B$ 5000

( Jarak jauh tambah : RM200      S$200     B$200 kos kiriman )

 

16) IKAN SEPAT EMAS PENARIK REZEKI AURAILAHI

 

Ikan Sepat Emas ini telah ditapakan dan telah diprogramkan sebagai azimat untuk menarik rezeki dari 7 penjuru alam.Amat sesuai untuk dipelihara di tempat kediaman atau pun di premis perniagaan.Dengan adanya ikan ini, pasti perniagaan anda akan maju dan rezeki anda akan melimpah ruah.

 

Fidyah untuk seekor (hidup) : RM100         S$100        B$100  (Hadir diri sahaja)

 

17) POKOK HIKMAT PENGUNDANG REZEKI AURAILAHI

 

 

Pokok ini telah diprogramkan dan telah ditapakan selama 44 hari dan telah dimasukkan dengan aura penarik rezeki yang amat ampuh.Sesuai untuk diletakkan di premis perniagaan,rumah kediaman,pejabat dan sebagainya.Dengan adanya pokok ini,pasti rezeki anda akan melimpah ruah dan segala urusan pekerjaan maupun perniagaan anda akan membuahkan hasil yang lumayan .

 

Fidyah sepohon-hidup : RM100    S$100    B$100      (Hadir diri sahaja)

 

18) BULUH PERINDU AURAILAHI   

 

 

Buluh perindu memang telah diketahui umum amat berkhasiat untuk dijadikan azimat pengasih dan merdu suara yang amat ampuh dan berkesan.Pemilik buluh ini akan disenangi ramai.Amat sesuai untuk sesiapa sahaja terutamanya kepada anda yang sering berurusan dengan orang ramai seperti ahli politik, jurujual, ahli perniagaan, penyanyi dan sebagainya. Kaedah cara penggunaannya akan disertakan bersama pesanan anda.

 

Fidyah sebilah.        : RM1500        S$1500            B$5100

(Jarak jauh tambah :RM10          S$10       B$10  -Kos kiriman)

 

19) BULUH BERTEMU RUAS AURAILAHI

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan pendinding daripada serangan ilmu  hitam.Pemiliknya akan dihormati orang,digeruni musuh dan disegani.Boleh dibawa ke mana-mana sahaja.

 

Fidyah 1 ruas          : RM550      S$550            B$550

(Kos kiriman percuma)                                                            

 

20) KERIS PICIT JAWA AURAILAHI (DARI KERAJAAN KEWALIAN DEMAK-SUNAN KALIJAGA)

 

 

Keris ampuh yang amat sukar sekali untuk ditemui lagi pada zaman ini.Hanya ada beberapa bilah sahaja lagi yang di ketahui ada di dunia ini. Amat sesuai untuk digunakan dalam bidang perubatan tradisional.Keris ini punya khasiat yang amat tinggi.Anti sihir.tuju-tuju,ditakuti makluk halus.Pemiliknya akan dihormati ,digeruni dan banyak lagi keistimewaannya yang hanya akan diketahui nanti oleh pemiliknya.

 

Fidyah sebilah:   RM1500           S$1500        B$1500

(Kos kiriman percuma)                                                                    

 

21) CECAIR RAKSA AURAILAHI

 

 

Amat ampuh untuk dijadikan ramuan asas untuk susuk kebal segala macam senjata-multi kebal.Amat ditakuti oleh makluk halus.Amat sukar untuk ditemui lagi.Jika tidak dijadikan susuk,sekadar membawa barang ini sahaja sudah cukup untuk digeruni lawan dan sesiapa sahaja makhluk yang bernyawa akan takut dan hormat pada pemilik cecair raksa ini.

 

Fidyah untuk sebutir :   RM3000       S$3000     B$3000

(Kos kiriman  percuma)                                                                   

 

 

22) BATU PETIR AURAILAHI

 

 

Sebutir batu petir yang berwarna hitam berkilat.Mengandungi rahsia ampuh yang amat ditakuti oleh iblis,syaitan dan makluk halus yang lain.Merupakan azimat pendinding diri yang dapat melindungi pemiliknya dari segala macam serangan ilmu sihir seperti santau,santet,ilmu teluh,tuju-tuju dan lain-lain ilmu hitam yang ada di dunia ini. Amat sukar untuk diperolehi.

 

Fidyah sebutir :       RM3500         S$3500          B$3500

(Jarak jauh tambah : RM50          S$50             B$50   Kos kiriman)

  

24) TONGKAT  NAGA TASIK CINI AURAILAHI

 

 

Merupakan sebatang tongkat tembaga keemasan yang ditarik dalam ritual khas di Tasik Cini-Negeri Pahang.Mempunyai keampuhan yang maha hebat dalam hal berkenaan rezeki dan keselamatan.Pemilik tongkat ini akan memperolehi rezeki yang melimpah ruah dan akan memiliki daya karisma yang amat tinggi.Pemilik tongkat ini akan dilindungi dari segala macam serangan ilmu hitam,sihir dan segala macam kejahatan manusia maupun syaitan-pasti 

 

Fidyah sebatang:        RM 3500      S$3500       B$3500

(Jarak jauh tambah  : RM100        S$100         B$100  -Kos kiriman)

 

25) KERIS TEMBAGA KECIL BERDIRI AURAILAHI

 

 

Keris kecil ini boleh berdiri.Sangat ampuh dijadikan media dalam perubatan alternatif.Dapat menghalang dari serangan makluk halus dan pendinding dari segala serangan ilmu hitam.Pemiliknya akan berwibawa,berkarisma,dihormati dan disegani oleh sesiapa sahaja.

 

Fidyah sebilah  : RM1000           S$1000            B$1000

(Jarak jauh tambah : RM50       S$50               B$50  –  Kos kiriman

 

26) KERIS KECIL BERDIRI BERSARUNG MERAH AURAILAHI

 

 

Keris ini juga boleh berdiri.Amat sesuai sekali untuk digunakan dalam perubatan tradisional.Sangat ampuh menangkis dari segala macam serangan ilmu hitam dan amat ditakuti oleh makluk halus.Pemiliknya akan dihormati dan mempunyai aura karisma yang amat tinggi.

 

Fidyah sebilah :  RM500           S$500      B$500

(Jarak jauh tambah  :  RM50       S$50    B$50 –  Kos kiriman)

 

27) AZIMAT  WAFAQ KIJANG AURAILAHI

 

 

Azimat ini memang sudah terkenal sebagai media yang amat ampuh dalam hal pendinding diri dari segala macam ancaman ilmu hitam  angkara manusia maupun campurtangan makluk halus.Boleh di bawa ke mana sahaja ataupun disimpan di rumah dan boleh juga di letakkan di premis perniagaan.

 

Fidyah sekeping  :  RM350       S$350     B$350

(Jarak jauh tambah  :  RM10    S$10      B$10  –  Kos kiriman)