Rahsia Potret Berkaromah

“Rahsia Potret Berkaromah”

 

SALAM AURA  KEJAYAAN, SALAM AURA JUTAWAN SERTA SALAM SATU MALAYSIA

 

Potret adalah gambaran wajah seseorang.Adalah dipercayai potret-potret insan atau objek tertentu mempunyai karomah atau kesaktian yang tertentu. Misalnya potret almarhum Sultan Abdul Halim-(sultan kedah) yang dikatakan dapat menarik pelanggan ke premis yang mengantungkan gambar baginda.

 

Begitu juga dengan  gambar burung cenderawasih juga dikatakan mengandungi aura kesaktian yang amat hebat. Potret atau gambar atau lukisan tertentu yang lain juga di percayai mengandungi karomah dan kesaktian jika digantung di rumah atau di premis perniagaan.

 

Kepada anda yang berminat untuk memiliki potret-potret beraura , berkaromah serta ampuh lagi sakti ini,anda bolehlah dapatkannya dari akademi tenaga dalam aurailahi ini.

 

 

 

GAMBAR 1  POTRET ALMARHUM SULTAN ABDUL HALIM

(Fidyah sekeping RM350� MALAYSIA    USD120-LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

Adalah dipercayai oleh masyarakat terutama sekali kaum cina.menyimpan serta mempamerkan potret ini akan membawa keuntungan yang berlipat kali ganda dalam urus niaga jual beli dan dapat mendatangkan pelanggan yang banyak. Sebab itulah cuba anda perhatikan premis �premis perniagaan orang cina,boleh dikatakan hampir semua premis perniagaan mereka ada digantungkan gambar tersebut. 

 

 

GAMBAR 2 POTERT BORAJ KENDERAAN NABI MUHAMMAD NAIK KE LANGIT

(Fidyah sekeping RM350 � MALAYSIA    USD120 – LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

Semasa berlakunya peristiwa israk-mikraj (rasullulah bertemu tuhan di langit),dikatakan bahawa baginda telah menunggang sejenis kenderaan dari syurga yang dinamakan boraj (kuda yang berkepala manusia wanita yang cantik). Adalah juga menjadi kepercayaan potret boraj ini mempunyai aura penarik rezeki serta aura pendinding keselamatan yang amat ampuh. Rumah, pejabat, premis perniagaan yang menyimpan atau mempamerkan gamabar boraj ini akan beroleh keuntangan serta akan terhindar dari segala malapetaka yang akan merugikan.

 

GAMBAR 3 POTRET SYED KADIR JALAINI

(Fidyah sekeping RM350 �MALAYSIA    USD120-LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

 

Potret ini juga dipercayai mempunyai aura dan karomah yang amat hebat. Syeikh kadir al-jalaini adalah penghulu segala wali. Semasa hayatnya, beliau dikatakan mempunyai kesaktian yang maha ampuh dan dipercayai, beliau juga dikatakan mempunyai aura penarik rezeki serta harta kekayaan dunia yang amat sakti.Dengan menyimpan potret ini adalah dipercayai dapat menarik kekayaan wang dan harta yang melimpah ruah kepada pemilik potret ini.

 

GAMBAR 4 POTRET 4 SAHABAT NABI MUHAMMAD S.A.W

(Fidyah sekeping RM350 � MALAYSIA    USD120-LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

Potret 4 sahabat nabi juga iaitu Saidina Abu Bakar, Syaidina Omar, Syaidiana Osman dan Saidina hamzah.Adalah dipercayai juga potret ini mempunyai aura-aura serta kesaktian-kesaktian tertentu seperti dapat mendatangkan keuntungan dan menghindarkan malapetaka serta musibah kepada sesiapa sahaja yang memiliki potret ini.

 

 

GAMBAR 4 LUKISAN NURUK-BUAH COP MOHOR KERASULAN NABI MUHAMMAD S.A.W

(Fidyah sekeping RM350 �MALAYSIA    USD120-LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

 

GAMBAR 5  LUKISAN INSAN TERAGUNG PEMBAWA RAHMAT SELURUH ALAM

 

(Fidyah sekeping RM10,000 � MALAYSIA    USD4000 – LUAR NEGARA)

Saiz potret A4

 

 

Hanya insan yang mulia serta terpilih sahaja yang akan memiliki kurniaan ilahi untuk memiliki potret ini.Khasiat serta keampuhan memiliki potret ini adalah tidak dapat dihuraikan disini dan hanya pemiliki potret ini sahaja yang akan dapat merasai aura-aura, hikmat-hikmat, kesaktian-kesaktian serta keampuhan yang terlalu istimewa apabila memiliki potret ini.

 

GAMBAR 6 POTRET SAYIDIANA ALI ABU MUTALIB

 

GAMBAR 7 POTRET SYAIDINA HASSAN CUCU RASULULLAH

 

GAMBAR 8 POTRET SYAIDINA HUSEIN CUCU RASULLULLAH

 

 

Bagaimana nak dapatkan produk ini ?

 

CARA YANG PALING MUDAH,BERKESAN DAN TERPANTAS IALAH ANDA BANK-IN WANG FIDYAH  KEMUDIAN SMS NAMA DAN ALAMAT ANDA SERTA NAMA PRODUK YANG INGIN ANDA MILIKI.SELEPAS SEMUANYA SELESAI MASTER AKAN KIRIMKAN PRODUK YANG INGIN ANDA MILIKI DALAM MASA 3 HARI BEKERJA.(DALAM MALAYSIA)Luar Negara mungkin  mengambil masa 7 hari bekerja untuk kiriman sampai kepada anda.

 

(Semua Fidyah Potret diatas termasuk kos Pos)

 

 

Bank : Maybank Berhad

Nama Akaun : ERNY FARINY MD SAAD

 No Akaun : 107096363036