Rahsia Rawatan Alternatif

RAHSIA RAWATAN ALTERNATIF

 

RAHSIA MANDI BUNGA PESONA DIRI AURA ILAHI

 

Sesuai untuk semua golongan .Secara ghaib dapat menghapus segala kesialan yang membuat hidup menderita, sakit-sakitan, berat rezeki, susah jodoh, sulit dapat zuriat, karier atau bisnes kurang maju, untuk naik pangkat, sering dapat masalah dan lain-lain.

 

PASTI MAKBUL, setelah “Mandi Bunga Pesona Diri Aura Ilahi,” halangan badan dan kesulitan-kesulitan tersebut akan segera dapat diatasi. Badan anda akan secara automatik merasakan adanya aliran energi positif, aura positif, wajah bercahaya, mempunyai karisma dan wibawa yang berlipat ganda sehingga cepat dapat jodoh, cepat dapat pekerjaan, cepat naik pangkat, bertenaga, percaya diri, tenteram rumah tangga, murah rezeki, kepekaan deria ke-6 meningkat sehingga mudah mengambil keputusan yang tepat, kreatif,dapat meningkatkan daya publisiti, karier, bisnes, dan lain-lain.

 

Fidyah : RM 350             Rawatan : Hadir Diri Sahaja

 

RAHSIA PASANG SUSUK NUR-CAHAYA ASMAUL-HUSNA  AURA ILAHI

 

Bagi anda yang takut dengan susuk logam, susuk aura lebih hebat dan berkesan daripada susuk intan, emas dan perak. Tidak perlu menanam sebarang bendasing ke dalam badan anda. Susuk  Nur-Cahaya Aurailahi akan dimasukan ke wajah anda, wajah anda akan bercahaya dan sesiapa sahaja yang memandang akan terpesona.Anda akan lebih berwibawa, dikasihi dan dihormati serta disegani oleh sesiapa sahaja.Susuk ini juga berfungsi sebagai pendinding diri anda dari segala serangan ilmu sihir,ilmu hitam,santau,santet,tuju-tuju dan sebarang ilmu hitam pemusnah hidup manusia.Anda juga akan memiliki kuasa penarik rezeki yang amat ampuh Kuasa karisma anda juga akan kembali aktif,punya kuasa penunduk yang maha ampuh.

 

Tidak bercanggah dengan Islam. Tiada sebarang pantang, tiada kesan negatif. Kekal sampai bila-bila. Sesuai untuk lelaki ataupun wanita.untuk semua bangsa dan agama,lelaki,gay,lesbian,makyah dan kepada sesiapa sahaja yang mempercayai kesaktian susuk nur -cahaya asmaul-husna ini.

 

Fidyah : RM 1000               Rawatan : Hadir Diri Sahaja