Rawatan Pulih Tenaga Batin Lelaki Buluh Sakti Alam Bunian

RAWATAN PULIH TENAGA BATIN LELAKI BULUH SAKTI ALAM BUNIAN GUNUNG JERAI ,KEDAH

 

MAHAGURU AGUNG SYEIKH IDRIS AL-HADDAD AL-YAMANI-GRANDMASTER KI AGENG PAMUNGKAS-DEMAK INDONESIA.
Berita baik dan amat menakjudkan untuk kaum adam,perubatan tanpa kapsul, tanpa sentuhan tubuh,tiada kesan sampingan malah semua golongan lelaki,tua ,muda ,yang ada sakit kencing manis,darah tinggi,sakit jantung dan apa jua penyakit yang sedang anda alami,penggunaan buluh sakti alam bunian ini tidak aka nada kesan sampingan.

Biasanya dalam masa 3-7 hari kesan pemulihan yang amat menakjubkan akan terjadi pada prestasi tenaga seks anda,amat…amat…amat ajaib sekali buluh sakti alam bunian ini,
Jangan bimbang perubatan ini bersifat alami.maksudnya tiada kaitan dengan khodam ,hantu setan,jin dan sebagainya.kekuatan mistik buluh itu adalah bersifat alami semata-mata.
Mahaguru beri jaminan 100 peratus,perubatan ini tiada unsur-unsur campur tangan makhluk halus,Cuma kebetulan buluh sakti ini hanya terdapat di alam bunian gunung jerai,Kedah.
Cara penggunaan buluh sakti ini amat mudah sekali,aturan penggunaan akan disertakan bersama buluh semasa anda menerima buluh sakti tersebut.Jika anda datang sendiri untuk mengambil sendiri di tempat mahaguru,mahaguru akan tarik secara ghaib buluh tersebut di depan mata kamu yang didatangkan secara ghaib dari alam bunian kerajaan bunian gunung jerai,kedah.
Fidyah: RM550 sahaja ,termasuk kos penghantaran ke semenanjung Malaysia, Fidyah :RM600 untuk sabah dan Sarawak Fidyah : RM1000. Untuk singapura/brunei/Indonesia.